Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/10368-ilyen-egy-igazi-crossover.html

Ilyen egy igazi crossover!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

A JD Power ismét megmérte az új autókkal kapcsolatos elégedettséget és az alábbi eredmény született. Minél magasabb… https://t.co/2M56xaKTz8

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Keresés
2013. november 11.
keresésIlyen egy igazi crossover!
2013. november 05. 14:28 - B. K.

Észak-Karolinában tervezték és építették meg ezt a Dakar-rali ihlette járművet, amelynek minden elemét úgy tervezték meg, hogy gyakorlatilag bármilyen tereppel megbirkózzon. Az amerikaiak egy jól bevált, V8-as, 6,2 literes motort építettek a 2012 Local Motors Rally Fighter névre keresztelt járműben.

rf 01

Az építők – bármilyen meglepő – arra is ügyeltek, hogy az automata váltóval párosított 430 lóerős gép károsanyag-kibocsátása a vonatkozó amerikai szabványoknak megfeleljen, így gyakorlatilag bárhol forgalomba lehet helyezni.

rf 02

Elvileg tehát közúton is használható a crossover-szörnyeteg, de azért terepen lehet az igazi: a hasmagasságot kézzel lehet szabályozni, a speciális, négy lengőkaros felfüggesztés pedig abszolút igényes munka. Az 1778 milliméter magas Rally Fighter igazi kuriózuma az 5080 mm-es rugóút, amely a Goodyear Wrangler Duratrac tervezett gumiabroncsokkal együtt valóban alkalmasnak tűnik bármilyen terepre. A nemrég árverezésre bocsátott, 75-90 ezer euró közötti árra becsült egyedi gép kényelmi arzenálja meglehetősen szolid, de a kagylóülésekről, légkondiról és beépített GPS-ről azért nem kell lemondania az extrém autó tulajdonosának.

 
 

        


Ilyen egy igazi crossover!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon