Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9066-veteranok-hetvegeje.html

Veteránok hétvégéje

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. május 29.
keresés



Veteránok hétvégéje
2013. április 25. 10:08 - B. K.

Április az autókülönlegességek hónapja Biatorbágyon. Április 27-én kerül megrendezésre a különleges hangulatú Veterán Járművek Találkozója, ahol több száz 20 – 80 éves veterán-, nosztalgia-, hobbijárművet várnak a szervezők, hogy megoszthassák egymással és az érdeklődőkkel klasszikus autók iránti szeretetüket és a kicsit laza, kicsit lázadó hobbiautós életérzést.

vet 01

Az első tavaszi napsugarakkal a hobbiautósok is megjelentek az utakon bohém vagy elegáns, de mindenképpen egyedi járműveikkel. Áprilisban pedig különösen szerencsésnek érezhetik magukat a különleges autók megszállottjai, ugyanis a VW Bogarak 6-án megrendezett Tavaszi Rajzása után a Veterán Járművek Találkozójára várja az érdeklődőket a Budapest melletti Premier Outlet Center.

vet 02

Magyarországon a veterán autók közül a ’60-80-as évekbeli Volkswagenek a legnépszerűbbek, motorokból pedig a ’60-80-as évekbeli MZ-ék dominálnak. A legidősebb veterán korú autó, amely még az utakat koptatja egy 1898-as Panhard Levassor, a motorok között pedig egy 1927-es Indian Scout nyerte el ezt a megtisztelő rangot.* Az április 27-i „Oldtimer Premieren” nem tudni, hogy ők ott lesznek-e, de az biztos, hogy márkától függetlenül képviseltetik magukat a 20 - 80 éves veterán-, nosztalgia- és hobbijárművek, amelyek valamilyen módon kitűnnek a mai utakon száguldozó járművek sorából.

vet 03

A járművekben nem csak gyönyörködni lehet majd, tulajdonosaik különböző versenyszámokban is összemérhetik tudásukat. Azonban nem csak a sofőröknek érdemes ellátogatni a találkozóra, hiszen a család többi tagja számára is tartogat programokat a rendezvény: a kicsiket arcfestés, ugrálóvár, lufihajtogatás, a felnőtteket amatőr 


Veteránok hétvégéje
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -
Hirdetés