Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9068-millios-karterites-a-legeppuskazott-neniknek.html

Milliós kártérítés a legéppuskázott néniknek

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 30.
keresés



Milliós kártérítés a legéppuskázott néniknek
2013. április 25. 11:10 - Pál a postoló

Ahhoz képest, hogy februárban még új terepjárót ígértek annak a két nőnek, akiket újságkihordás közben a rendőrök összekevertek egy sorozatgyilkossal, majd szitává lőttek, Margie Carranza (47) és Emma Hernandez (71) egész jól jártak a történtek után. Egyrészt ugye mindketten életben vannak és felépültek sérüléseikből, másrészt visszakézből beperelték a testületet és a napokban olyan ítélet született az ügyben, amely után tuti, hogy elégedetten távoztak a Los Angeles-i bíróságról.

szitava 1

Szóval eleinte arról volt szó, hogy új autót kapnak, hiszen kék Toyota Tacomájukat velük együtt tésztaszűrővé lyuggatták a zsaruk, ám a nagylelkű „ajándékot” csak úgy vehették volna át, ha befizetik utána az adót. A sértettek ezen nyilván nagyot röhögtek és inkább a később felajánlott 40 000 dolláros bánatpénzt választották. Ehhez képest a most megszületett ítélet értelmében összesen 4,2 millió(!) dollár kártérítésre jogosultak, ami valószínűleg elegendő lesz arra, hogy az életben ne kelljen többet újságkihordással vacakolniuk.


Milliós kártérítés a legéppuskázott néniknek
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -