Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9570-kell-egy-uj-porsche-qkeccazertq-.html

Kell egy új Porsche "kéccázért"?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 23.
keresés



Kell egy új Porsche "kéccázért"?
2013. június 19. 07:03 - Pál a postoló

Hadd kérdezzem már meg: lehet még valahol pedálos Moszkvicsot kapni? Félek, hogy nem, úgyhogy a jövő nagy reménységei kénytelenek lesznek Porschéra fanyalodni, hiszen jó minőségű alapanyagokból, profi megmunkálással készült kisautókat mostanában csak a nagy márkák kínálnak. A Mercedes és a Ferrari után legutóbb a Porsche rukkolt elő egy gokartszerű izével, de ahogy ez az autóiparban lenni szokott, a minőségnek ára van.

pdsgk 1

900 dollár, azaz durván 200 ezer forint ugyanis a németek Driver's Selection G-Kart névre keresztelt játékszere, cserébe mindössze 25 kilogramm. Ebben nagy szerepük van a hegyikerékpár-vázak gyártásához is használt könnyű alumíniumötvözetnek és a nem tömör, hanem felfújható gumiabroncsoknak is. Előre és hátrafelé is tekerhető, illetve kézifék is van rajta, ráadásul igazi Porsche-szalonban lehet csak megvenni, amitől minden szerencsés tulajdonos a nap királyának érezheti magát, apa meg mehet Ferdinánddal.


Kell egy új Porsche
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon