Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9576-az-oetmillio-kilometeres-volvo.html

Az ötmillió kilométeres Volvo

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 23.
keresés



Az ötmillió kilométeres Volvo
2013. június 19. 10:02 - B. K.

Alighanem abszolút rekordot tart Irv Gordon és az 1966-os Volvo P1800: a Long Island-i férfi Volvója hamarosan eléri a 3 millió megtett mérföldet (4 828 032 kilométert). 

volvor 01

Az elképesztően szép állapotban lévő P1800-ast 1966-ban vásárolta meg mostani tulajdonosa, és valószínűleg akkor még maga sem gondolta volna, hogy egy életre szóló történet kezdődik a kereskedésben.

volvor 02

Irv Gordon leszögezi, sosem volt cél bármilyen rekord elérése, egyszerűen csak használja az autót, amely mindeddig hű társa volt az egész USA-t bejáró férfinak, aki mindemellett napi 200 kilométert is ingázott munkahelyére a Volvóval. Az évi mintegy százezer kilométer nemigen látszik az autón, amely egyébként természetesen minden gondoskodást megkapott tulajdonosától, aki idén még egy alaszkai túrát tervez autójával, s ezzel – egy híján – valamennyi amerikai államban megfordult már a P1800-assal.

 
 

 

 

         


Az ötmillió kilométeres Volvo
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon