Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9944-diplomahoz-maseratihoz-nem-jar-alapbol-esz.html

Diplomához, Maseratihoz nem jár alapból ész

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Diplomához, Maseratihoz nem jár alapból ész
2013. augusztus 14. 07:47 - B. K.

Ritka szép példája annak, hogy a pénz és az ész nem jár feltétlen kéz a kézben, ráadásul a hosszú combok sem jelentenek gyógyírt mindenre. 

xiu1

Miss Xiu, a 22 esztendős kínai frissdiplomás hölgy a képen látható módon parkolt Csungking városában a nagyjából 70 milliós Maseratival. A kishölgy nemes egyszerűséggel az út közepén, a dupla záróvonalon hagyta az olasz autócsodát, amíg elugrott egy rövid időre.

Mikor visszatért, már egy rendőr várta, s nem lehet tudni ki volt a meglepettebb: a zsaru ekkora pofátlanság láttán, vagy Miss Xiu, akinek fogalma sem volt, mit akar tőle a rendőr. 

xiu2

Mikor szembesítették a záróvonallal és annak jelentésével, még jobban elcsodálkozott, mint kiderült, egyszerűen összekeverte a felfestett jelzést a parkolók festésével. Hogy valóban ennyire „szőke” volt-e a kínai leányzó, vagy csak annak tettette magát, azt nem lehet tudni, a rendőr azonban valószínűleg sokkot kapott ennyi ökörségtől. Mással ugyanis nehezen magyarázható, hogy egy kis dorgálás után elengedte a szabálytalankodót. 

Nem tudom, néha elmorfondírozok azon, hogy tényleg mennyire igazságtalan a világ: félhülyék járnak a világ legkívánatosabb autóival, miközben mások a hónap második felében kétezer forintonként tankolnak leharcolt verdájukba…

xiu3


Diplomához, Maseratihoz nem jár alapból ész
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon