Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9961-a-kutyakra-is-gondol-a-subaru.html

A kutyákra is gondol a Subaru

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



A kutyákra is gondol a Subaru
2013. augusztus 16. 08:19 - Pál a postoló

Úgy látszik, a Subaru jobban törődik a kutyáimmal, mint én magam. Legalábbis a japánok egy komplett fejlesztőközpontot finanszíroznak, ahol kifejezetten a házikedvencek biztonságos utaztatásáért felelős kiegészítőket tesztelnek, adott esetben ugyanolyan módszerekkel, amilyenekkel a mieinket is. Van tehát törésteszt és kutya alakú bábuk is, border collie, golden retriever és valamilyen – közelebbről meg nem határozott – terrier méretben, bár ha abból indulunk ki, hogy a yorkie és az airdale is terrier, akkor ez utóbbi valamilyen felfújható izé kell hogy legyen.

subakutya 1

A létesítmény elsősorban arra keresi a választ, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható rácsok, kutya biztonsági övek és egyéb biztonsági kiegészítők – amelyek egyébként kiválóan alkalmasak a kedvencek kordában tartására az utastérben – milyen védelmet nyújtanak az állatnak egy ütközés esetén. Ahogy a mellékelt videón is látszik, nem sokat, hiszen a kutyus konkrétan kirepül az ülésből. Tapasztalatból tudom, hogy az utasteret elválasztó rács se sokkal jobb, arra már János is kenődött fel egy vészfékezés után.

A Subaru erőfeszítéseit igazából azért kell értékelni, mert önszorgalomból fejleszt, hiszen elég lenne azzal törődnie, hogy a kétlábú utasok biztonságban legyenek az autóiban.


A kutyákra is gondol a Subaru
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon