Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/statisztikak/10291-maserati-mania-nem-gyzik-gyartani.html

Maserati-mánia: nem győzik gyártani

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Maserati-mánia: nem győzik gyártani
2013. október 17. 11:43 - B. K.

Maserati vezetőnek lenni talán joggal irigyelt állás mindenkor, de a cég jelenlegi helyzetében gyaníthatóan a világ egyik, ha nem éppen a legeslegjobb munkahelye.

maseratieladas

Az olaszok ugyanis megtáltosodtak az utóbbi időben, idén csak az első kilenc hónapban közel 23 ezer autóra érkezett foglalás, ami szemtelenül szép eredmény, különösen, hogy nemrég még évi 10 ezernél kevesebb Maserati talált gazdára.

Nem véletlenül ritka elégedett ember Harald Wester Maserati-vezér, aki a modellpaletta szélesítése mellett kardoskodott. Az új Quattroporte-re 9900 megrendelést kapott idén a gyár, a kisebb Ghibli-re 7900-at, míg a GranTurismo és GranCabrio duóra 5000-et. A paletta ráadásul tovább szélesedik, hiszen tavasszal villantották meg a Levante SUV-t, így egyáltalán nem túlzottak azok a számítások, miszerint 2015-ben már évi 50 ezer Maserati talál majd gazdára.

Vagy még több, s talán lassan már jogosan vetődik fel az a kérdés is, hogy vajon a mennyiség mennyire befoylásolja a minőséget, főleg, hogy a Levante például a Jeep Grand Cherokee alapjaira épül majd...

maslevante


Maserati-mánia: nem győzik gyártani
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon