Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10232-a-hidon-marpedig-at-nem-mesz.html

A hídon márpedig át nem mész!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 7.
keresés



A hídon márpedig át nem mész!
2013. október 04. 07:36 - B. K.

Nem is olyan régen voltunk olyan pechesek, hogy egészen közelről nézhettük meg a víz pusztítását a tavaszi áradásnak köszönhetően, így többen első kézből tudják, milyen erő lakozik a megáradt vizekben. 

oh

Jobb a biztonságos távolságtartás ilyenkor, de hát előfordul, hogy menni kell, s olyankor menni kell. Még ha egy vízzel elöntött pontonhídon is kell keresztülmenni autóval. 

Megállni viszont több mint vakmerőség, ahogy már az is, hogy egyszerre többen mennek rá egymás után, és a szembeforgalom miatt gyakorlatilag fogságba esnek a süllyedő hídon. A helyzetet megunó teherautós vagy részeg volt, vagy tömeggyilkos, ugyanis a személyautókat kishíján lesodorva végigszáguldani a hídon testi sértéssel ért fel. A Mondeos sofőr előtt valószínűleg elkezdett leperegni élete filmje, amikor a teherkocsi által víz alá nyomott hídon egyszerűen csak felkapta az autót a megáradt folyó, és elindult vele. 

Bezzeg a Lada bírta eggyel előrébb, hiába, az orosz technika…


A hídon márpedig át nem mész!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon