Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10284-merci-toeresteszt-vonattal.html

Merci törésteszt, vonattal

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Merci törésteszt, vonattal
2013. október 16. 11:50 - B. K.

vmbalVonattal találkozni a síneken általában a végső megoldást jelenti, nem véletlen, hogy idehaza is rendszeresen tartanak megelőző kampányokat a vasúti átjárók biztonságáért. Hiába az egyre masszívabb utascellák, a száguldó acéltonnák egy másodperc alatt végeznek a hozzá képest pehelysúlyú járművel.

A tengerentúlon egy rendőrautó kamerája rögzítette egy menekülő autós pechjét és egyben óriási mázliját. A videón egy kissé lemarad a csattanás, csak azt látni, hogy egy fekete Mercedes nagy sebességgel elrobog a zsaruk előtt, a következő képen pedig már a lezárt sorompó mellett a sínek mellé lökött autó látható.

A járőrpáros megpróbálja megközelíteni az autót, amikor érkezik egy szélesebb szerelvény, és mint a rongyot söpri ki a képből az autót. Igazából a legtöbben egy centet sem adtak volna azért, hogy túlélhető legyen a karambol, de a rendőrségi beszámolók szerint az autóban ülő hölgy mindössze egy kartöréssel megúszta az esetet. 


Merci törésteszt, vonattal
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon