Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10305-a-vonat-nem-var-es-a-villamos-sem.html

A vonat nem vár. És a villamos sem…

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



A vonat nem vár. És a villamos sem…
2013. október 21. 09:10 - B. K.

Nem tudom, hogy Oroszországban ki, milyen feltételekkel kaphat jogosítványt, de egyre gyanúsabb, hogy nem alapfeltétel a sikeres vizsga ahhoz, hogy az ember volán mögé üljön, akár autóban, akár villamoson.

balesetvillamosauto

Szerencsétlen Ladás a villamossíneket keresztezve próbál valahogy balra fordulni a többsávos úton – nem tűnik szabályos megoldásnak – de a szembejövő forgalom csak nem akartelfogyni, miközben a képen feltűnt a közeledő villamos. 

Joggal feltételezhetnénk, hogy egy kis villamoscsilingelés-dudaszó-kedélyes családfa megvitatás után megoldódott a szituáció, de nem. A villamos szemmel láthatólag magasról tojt rá, hogy keresztbe áll egy autó a síneken, és nemes egyszerűséggel utasostul belerongyol a Ladába.

Tényleg nem értem, de azt már megfogadtam korábban, hogy nem ülök volán mögé Oroszországba – ha egyszer eljutok -, most azonban erősen érik bennem a gondolat, hogy villamosra sem. Sőt…


A vonat nem vár. És a villamos sem…
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon