Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10311-huelyek-ligaja-koezuton.html

Hülyék ligája, közúton

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 27.
keresés



Hülyék ligája, közúton
2013. október 22. 13:37 - B. K.

Értem én, hogy irgalmatlanul fasza dolog, ha az embernek telik egy Audi R8 V10-re, még faszább, hogy 600 lóerőt sikerül kicsikarni belőle, és pontosan ugyanilyen részegítő lehet egy Suzuki GSXR1000 vagy egy Kawasaki Ninja ZX tulajdonosának lenni.

ar10vsmotor

Továbbmegyek: piszkosul nagy élmény lehet fullgázt adni valamennyinek, és élvezni azt, amit csak az ilyen brutális gépek adhatnak az embernek - zárt pályán, forgalomtól elzárt területen, másokat nem veszélyeztetve. Egy zsúfolt autópályán azonban, ahol családok autóznak békésen valamerre, simán gyilkossági kísérlettel ér fel, ha fentebb említett három szupergép versenyezni kezd egymással.

Nem arról van szó, hogy bármelyikük „nyomott egy kövéret”, ’oszt jó napot – a törvény egyébként már ezt is, igen helyesen bünteti – hanem perceken keresztül kergetik egymás 250 körüli tempóban egy brazíliai autópályán.

Hihetetlen, hogy nem egy végzetes tömegkarambol a videó vége, bár az egymásnak a versenyt köszöngető ön- és közveszélyes őrültek kedélyes „pacsizása” is elég vérlázító - vagy nem?!


Hülyék ligája, közúton
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon