Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10344-poergs-mazlis-ralibukfenc.html

Pörgős-mázlis ralibukfenc

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 3.
keresés



Pörgős-mázlis ralibukfenc
2013. október 30. 09:03 - B. K.

raliszerbAlighanem az év legnagyobb autóval elkövetett bukfencét rögzítették Szerbiában egy autóversenyen. A Kragujevacban megrendezett eseményt két videós is felvette, de bármelyik szögből nézzük, oltári nagy mázlija volt mindenkinek.

A nézők elvileg egy biztonságos részen állnak, elég messze a pályától, egyenes, jól belátható szakaszon, ahol gyakorlatilag szinte biztos, hogy nem lehet nagyobb baj. 

Pedig lehet, nagyon is könnyen, amikor egy padka megdob egy száguldó autót, a fizika egészen különleges oldalát mutatja meg. Itt speciel megszámlálhatatlan mennyiségű, levegőben elkövetett forgás és bukfenc, több tízméternyi repülés után pattog és csapódik be az autó. 

Nem tudom, a nézők fegyelmezettségének, vagy a szervezők felkészültségének köszönhető, hogy ennyire messze álltak az emberek a pálya szélétől, de könnyen több tucat áldozattal járhatott volna a bukfenc. 

Így viszont csak életre szóló tanulsággal, hiszen állítólag az autó pilótája sem sérült meg súlyosabban. 
(A második videón 4.30-tól látható a baleset)


Pörgős-mázlis ralibukfenc
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon