Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10371-sinen-vagyunk-oecsem.html

Sínen vagyunk, öcsém!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 11.
keresés



Sínen vagyunk, öcsém!
2013. november 06. 08:28 - B. K.

vasuttablaEgy hazai gyöngyszemre bukkantunk a méltán népszerű autósvideók között. Igaz, ezúttal nem fedélzeti kamera rögzítette az esetet, hanem mobiltelefonnal készült felvétel arat sikert az interneten.

Debrecenben ugyanis valószínűleg jobban bízott egy autós a navigációjában, mint a saját szemében, és vakon követve annak utasításait, egy vasúti átjáróban minden további nélkül a sínekre hajtott. 

A civishir.hu beszámolója szerint „vasárnap este a Huszár Gál utcai vasúti átjáróban egy személygépkocsi a sínekre felhajtott és a sínpályán néhány méter megtétele után elakadt. Értesítették a rendőrséget is, akik kisvártatva meg is jelentek a helyszínen. A rendőrök értesítették az akadályról a MÁV munkatársait és irányították az érintett útszakasz járműforgalmát, illetve elvontatták az elakadt autót a sínekről. K. Dániel 27 éves esztergomi lakos ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult. 

A helyszínről tudósító olvasónk elmondása szerint a pórul járt autóst navigációs készüléke vezette rá a sínekre.”


Sínen vagyunk, öcsém!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon