Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10374-az-okos-mas-karan-mas-a-sajatjan-sem.html

Az okos más kárán, más a sajátján sem…

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

A JD Power ismét megmérte az új autókkal kapcsolatos elégedettséget és az alábbi eredmény született. Minél magasabb… https://t.co/2M56xaKTz8

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Keresés
2013. november 11.
keresésAz okos más kárán, más a sajátján sem…
2013. november 06. 13:43 - B. K.

A motor talán a világ leglogikusabb közlekedési eszköze, ráadásul semmi mással össze nem hasonlítható élményt ad, de persze vannak íratlan szabályok annak érdekében, hogy sokáig élvezhessük ezt.

kkk 01

Egy-egy esés mindenkinél előfordul előbb-utóbb, s a többség levonja az esetből a tanulságokat, különösen, ha maga is átérzi hogy akár nagyobb baj is lehetett volna belőle. Van akinek elég egy ártatlan dőlés, van, akinek egy komolyabb esés kell ehhez, de egészséges életösztönű ember tanul belőle.

Akadnak azonban olyanok is, akik tovább kísértik a sorsot, sajnos sokszor a későbbiekben igen szomorú hírekben hallunk felőlük. A fehérorosz videón szereplő motoros úgy tűnik, utóbbiak közé tartozik: az első kerékre állított motorral történő megállás a lámpánál még sikerül, az elindulás azonban nem. Szerencsére senki nem hajt át rajta, az autósok együttes erővel segítenek leemelni róla a motort.

A történet jobb esetben itt véget érne, a minszki motorost azonban más fából faragták: hosszú pereken keresztül forog még a film, amelyen gyakorlatilag végig egykerekezi a fehérorosz fővárost, fittyet hányva a korábbi esésnek, halványzöld- és piros lámpáknak.

Szerintetek?!


Az okos más kárán, más a sajátján sem…
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon