Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10484-ennek-sincs-ki-mind-a-negy-kereke.html

Ennek sincs ki mind a négy kereke…

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 8.
keresésEnnek sincs ki mind a négy kereke…
2013. december 04. 09:38 - B. K.

Az Eskil nevű norvég saját bevallása szerint amolyan művészlélek, s mint ilyen, úgy tűnik valóban máshogy lát bizonyos dolgokat.

bicaj 01

Azt nem tudom, hogy a hátrafelé bicajozás művészet-e, vagy inkább valami elfajzott extrém sport, mindenestre már-már üti a föld alatt léghőballonozás kategóriát.

A norvég 4,5 kilométert gurult hátrafelé egy szerpentinen, sebessége állítólag volt, hogy meghaladta a leggyorsabb részen meghaladta a 80 kilométer/órát. Ha mindehhez hozzátesszük, hogy a nadrágszíjnyi út még a forgalom elől sem volt lezárva a nyaktörő mutatvány idejére, akkor bizony egyet kell értenünk azzal a kijelentéssel, hogy minden művész őrült valamennyire.

Ki kicsit, ki jobban…


Ennek sincs ki mind a négy kereke…
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon