Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10486-atkeles-a-folyon-sziberiai-modra.html

Átkelés a folyón, szibériai módra

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 3.
keresésÁtkelés a folyón, szibériai módra
2013. december 04. 10:20 - B. K.

Szibéria gyakorlatilag egy felfoghatatlan nagyságú, páratlan szépségű, de igencsak zord terület, ahol a mai napig másképp kell elképzelni a dolgos mindennapokat, mint mifelénk.

szibatkel

Egy folyami átkelés például szélsőséges esetekben egészen elképesztő módon történhet, és ezúttal nem a megáradt folyókon átgázoló Kamazokról van szó.  

Az alábbi videón egy kompot és hidat helyettesítő megoldás látható működés közben: a kifeszített drótkötélen áthúzott autó valószínűleg nem az első és nem is az utolsó vendég itt, sőt, inkább az valószínű, hogy sokan rendszeresen igénybe veszik a szolgáltatást.

Azt mondjuk nem tudom, hogy az utasok a fedélzeten tartózkodnak-e, abban azonban biztos vagyok, hogy tekintélyes mennyiségű vodka kellene ahhoz, hogy bemerjem vállalni ezt a mutatványt. 


Átkelés a folyón, szibériai módra
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon