Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/9994-javorszarvas-teszt-kicsit-maskepp.html

Jávorszarvas-teszt, kicsit másképp

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 26.
keresés



Jávorszarvas-teszt, kicsit másképp
2013. augusztus 24. 07:11 - Pál a postoló

Nem tudom, kinek volt már randevúja vadállatokkal autóvezetés közben, de gyanítom, hogy Magyarországon nem él olyan pofátlan állat, mint amilyen a jávorszarvas. Komoly balesetek persze itthon is előfordulnak, a szarvasok, vaddisznók halálos kimenetelű karambolt is okozhatnak, de nem úgy flangálnak az úton, mintha az egész az övék lenne.

moose

Kanada ebből a szempontból egy kicsit más. Kicsit vadabb, kicsit vagányabb és a szarvasok is pofátlanabbak, hiszen sokkal régebb óta lakják az erdőt, mint az ember, nehogy már egy ütött-kopott Ford pickup mondja meg, kinek van elsőbbsége az ösvényen! Ráadásul anyaállatról van szó, ami – mint tudjuk – akár saját testi épségét is kész kockáztatni, ha a borjairól van szó. Így viszont már talán érthető, hogy anyuci berágott a territóriumára pofátlankodó munkásokra és finoman kitessékelte őket onnan.


Jávorszarvas-teszt, kicsit másképp
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon