Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9590-joen-a-fiat-500xl-kemeny-menet-lesz.html

Jön a Fiat 500XL. Kemény menet lesz...

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 22.
keresés



Jön a Fiat 500XL. Kemény menet lesz...
2013. június 20. 10:13 - Pál a postoló

Ó jaj, és tényleg megcsinálják! Bevallom őszintén, én az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy az 500L után a kis 500-as Fiat XL-es méretű változatával már tényleg csak saját magukat szórakoztatják majd az olaszok, ehhez képest záros határidőn belül piacra dobnák a néhai szuperminiből fejlesztett hétüléses egyterűt. Ahogy azt korábban már megírtam, elsősorban a furán rogyasztott tetőívéről lehet majd megkülönböztetni az 500L-től, meg ugye 20 centivel hosszabb is.

f500xllesz 1

Az 500XL tehát hétüléses kivitelben is készül majd, de aki a nagy csomagtartóra bukik, az kérheti öt fotellel és extra méretű raktérrel. Az összes változatba kérhetünk bőrkárpitot, panorámatetőt, érintőképernyős multimédia-központot és tolatókamerát. Az elsőkerekes autót a Fiat kéthengeres, egyliteres TwinAir blokkjával, illetve egy 1,4 literes szívómotorral fogják gyártani 105 és 95 lóerővel, dízel vonalon pedig 85, illetve 105 lovas turbómotorok közül lehet majd válogatni.

Update: Időközben megjött a hivatalos sajtóanyag a Fiattól, amelyben 500XL helyett "500L Living"-ként aposztrofálják az autót, úgyhogy ezúton kérek elnézést a pongyola foglamazásért. 

 
 

 

  


Jön a Fiat 500XL. Kemény menet lesz...
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon