Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9061-f1-es-autot-epitett-a-sufniban.html

F1-es autót épített a sufniban

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 30.
keresés



F1-es autót épített a sufniban
2013. április 25. 08:36 - B. K.

Forma-1-es versenyautót épített a sufnijában egy brit férfi, aki irodai munkás, nincs semmilyen mérnöki vagy szerelői képzettsége, és még csak műszaki leírást sem használt az utánzáshoz.

f1honda 01

A Brightonban élő Kevin Thomasnak 8 ezer fontja - 2,8 millió forintja - és 4 éve ment rá eddig a BAR-Honda csapat autójának mására, amelyből már csak a motor hiányzik, ám versenyautója már így is megy - ha tolják. A motor beszerzésére és beszerelésére becslése szerint még évek kellenek - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.

Egy működő, használt Forma-1-es verseny autóra mintegy százezer fontért lehetne szert tenni. Az autóverseny rajongó Thomas az alkatrészek egy részét az eBay aukciós portálon szerezte be, vagy Forma-1-es gyűjtőkkel csereberélt.

Azt hiszem, így már érthető a hazai márkaszervizek vergődése: minek menne hozzájuk bárki is, amikor a sufniszervizekben F1-es autókat is képesek megépíteni?!

 
 

 


F1-es autót épített a sufniban
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -