Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/7309-alfa-amore-kul12-igy-bucsuztak-az-alfasok-a-nyartol.html

Alfa Amore KUL12: Így búcsúztak az Alfások a nyártól

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. április 7.
keresés



Alfa Amore KUL12: Így búcsúztak az Alfások a nyártól
2012. október 10. 06:57 - Pál a postoló

Bár ejtőernyős tandemugrással idén nem kecsegtettek, azért a múlt hétvégén is ellátogattunk a Kaposújlaki repülőtérre, hogy tiszteletünket tegyük az Alfa Amore 2012-es klubtalálkozóján. Ha valakinek még nem esett volna le, itt Alfa Romeo tulajdonosok és rajongók gyülekeznek, ezért mentem én pl. Toyotával. Fotózásra, lézengésre, piknikezésre, napozásra ideális a hely és idén az égiek is kegyesek voltak hozzánk, nem úgy mint a júniusi Alfa City elején.

kul12 21

Az évszakhoz képest tehát kellemes melegben, ragyogó napsütésben bolyonghatott mindenki a felvonult autók között, volt, aki csendben fotózott, mások szerviz- és tuningkérdéseket vitattak meg adott esetben az ország másik végéből érkezett klubtagokkal, a legvérmesebbek pedig természetesen a betonozott kifutópályán égették a gumit, illetve leginkább egymást.

kul12 19

Mivel a KUL nem a pörgős menetrendről és az egymást érő programokról szól, bő 200 kilométer autókázás után tulajdonképpen egy laza, semmittevős szombat délutánt köszönhetek az Alfásoknak. Csak azt sajnálom, hogy hazafelé a kutya nem villogott rám... Ja tudom, a Toyota...

 
 

 

                                               


Alfa Amore KUL12: Így búcsúztak az Alfások a nyártól
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -