Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9983-kinaba-koeltoezhet-a-jeep.html

Kínába költözhet a Jeep

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 25.
keresés



Kínába költözhet a Jeep
2013. augusztus 22. 09:44 - Pál a postoló

Nem most riogatják először az amerikaiakat azzal, hogy kedvenc autóikat hamarosan Kínában szerelik össze, a Fiat azonban hónapokon belül olyan stratégiai megállapodást köt a kínai Kanton Automobile cégcsoporttal, melynek keretében tényleg az ázsiai országban készülhet néhány modell, első körben mindjárt a Jeep egyes típusai.

jchina

És hogy miért kellenek hónapok ahhoz, hogy tető alá hozzanak egy megállapodást? Meginkább azért, mert egyelőre még az sem tisztázott, hogy a Kanton-csoport melyik gyáregységében zajlana az összeszerelés. Az olaszok például a saját tulajdonukban lévő GAC Fiat Automobile nevű létesítményt szemelték ki erre a célra, de érthető módon a kínaiak is házon belül szeretnék elkezdeni a termelést.

fviaggio

Mégis esélyesebbnek tűnik az olaszok választása, hiszen már most is ott készül a Fiat Viaggio szedán, ráadásul a 140 000 darabos kapacitású létesítményben eddig összesen 20 000 darab Viaggio készült el.


Kínába költözhet a Jeep
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon