Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9151-benzinfalo-v8-as-mentheti-meg-a-fiskert.html

Benzinfaló V8-as mentheti meg a Fiskert

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 23.
keresés



Benzinfaló V8-as mentheti meg a Fiskert
2013. május 07. 08:11 - Pál a postoló

Amilyen szépen indult, olyan csúnyán fejeződhet be a Fisker rövidke története, pedig az amerikai autómárka akár sikeres is lehetett volna, ha nem hazudja le a csillagokat is az égről a benzines hatótávnövelővel épített Karma fogyasztásával kapcsolatban. Hiszen ami az autó formatervét illeti, az zseniálisan jól sikerült, én legalábbis oda meg vissza vagyok érte.

fdst 1

A legtöbben nem is az alakját, hanem a szupertakarékos, környezettudatos hibridség ellenére is egy egészséges étvágyú szedánéval felérő fogyasztását, illetve az átgondolatlan, nehezen kezelhető menürendszerét kritizálták. Utóbbira még nem született megoldás, előbbire azonban úgy tűnik, igen és ez akár meg is mentheti a Fiskert az enyészettől. Igaz, hogy a márkának önmagát kell szembeköpnie az életben maradáshoz, de a szükség nagy úr!

fdst 2

A mentőövet a január elején Detroitban bemutatott Destino jelentheti, amelyet a Wards Auto épített, méghozzá úgy, hogy a Fisker Karma gyönyörű kasznijából kipaterolták az elcseszett hajtásláncot és jó amerikai szokás szerint a Cadillac CTS-V 556 lóerős, V8-asblokkját pakolták a helyére. És bejött nekik a dolog, hiszen nem győzik felvásárolni a márkakereskedők készleten porosodó Karmáit és a még hibrid hajtáslánccal szenvedő tulajdonosok közül is több mint százan várnak a durván húszmillió forintos átalakításra. Aki eleve a Destinóra vágyik, annak bő 40 millát kell kicsengetnie érte, de így is egymást tapossák érte a jelentkezől.


Benzinfaló V8-as mentheti meg a Fiskert
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon