Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9975-evel-knievel-kocsit-hajt.html

Evel Knievel kocsit hajt

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 24.
keresés



Evel Knievel kocsit hajt
2013. augusztus 21. 08:46 - Pál a postoló

Most olvasom, hogy az amerikai piacon Nissan Titan néven futó Navara egy ötliteres, Cummins V8-as turbódízelt kap, hogy még erősebb legyen. A Cummins nem viccel, hiszen nehézgépekhez és ipari berendezésekhez gyárt erőforrásokat. Mindazonáltal kicsit okafogyottnak érzem a Nissan részéről a Titan izmosítását, mert nemrég olyan videó jelent meg róla a neten, ami egyértelműen azt igazolja, hogy a kocsi már most is elég erős ahhoz, hogy a Holdig repüljenek vele:

nissanjump

Nem tudjuk, hogy pontosan milyen eseménysorozat csúcsosodott ki végül ebben a díjnyertes ugratásban, de az biztos, hogy a pickup után úszó fűnyíróért plusz pontokat fog osztogatni a zsűri. A hajmeresztő látvány ellenére a sofőr súlyos sérülésekkel ugyan, de élve úszta meg a kalandot, amit valószínűleg élete végéig emlegetni fog, az üzenet pedig egyértelmű: Tök felesleges a 300 lovas Cummins V8, a Titan már így is olyan erős, hogy sznte lehetetlen kordában tartani.


Evel Knievel kocsit hajt
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon