Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9984-ragyur-a-sztereotipiakra-a-bmw.html

Rágyúr a sztereotípiákra a BMW?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 24.
keresés



Rágyúr a sztereotípiákra a BMW?
2013. augusztus 22. 10:13 - Pál a postoló

Pont egy hete kavart kisebb vihart az a brit-amerikai közvélemény-kutatás, melyben a megkérdezettek a BMW sofőröket hozták ki győztesnek a közúti taplósági versenyben. Most pedig úgy tűnik, a gyáriak is rátesznek egy lapáttal erre a nem éppen pozitív imidzsre, hiszen a bajorok háza tájáról kiszivárgott információk szerint az M4 kupéból csak duplakuplungos, automata váltós kivitelt dobnak piacra.

bmwm4c 3

Sarkosan fogalmazva tehát arról van szó, hogy az autót eleve annak az agyatlan rétegnek szánják, akiknek a nyers erőn és a márkán kívül semmi se számít, aki megelégszik annyival, hogy ha nagy nehezen megtalálta a gázpedált, akkor tövig nyomja és a zebránál se szálljon le róla.

Reményt csak az adhat a szofisztikáltabb vezetési élményre éhezőknek, hogy a fenti információ egyelőre csak pletyka és a holland AutoWeek is lőtt egy kémfotót hatsebességes kéziváltóval szerelt M3-asról, így az is lehet, hogy kacsa az egész. Abban viszont szerintem egyetértünk, hogy a dodzsem M4 viccnek is rossz...


Rágyúr a sztereotípiákra a BMW?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon