Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9593-visszahivnak-egy-csomo-tesla-model-s-t.html

Visszahívnak egy csomó Tesla Model S-t

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 23.
keresés



Visszahívnak egy csomó Tesla Model S-t
2013. június 20. 12:46 - Pál a postoló

Ahhoz képest, hogy Elon Musk időről-időre felbukkan a Tesla gyártósorai mellett, hogy személyesen ellenőrizze az autók összeszerelésének minőségét, most mégis becsúszott egy hiba, méghozzá a zászlóshajónak számító (két fős flottánál nem nehéz) Model S esetében.

teslamodels

A 2013 május 10-e és június 8-a között készült autókat kell most visszahívni, mert a bal hátsó ülések rögzítőbilincsével valami nem stimmel és idézem: „Nem vagyunk 100 százalékig biztosak abban, hogy ütközés esetén a fül megfelelően rögzíti az ülést.” Magyarul gyári hibás konzolt használtak és most attól félnek, hogy egy balesetnél az hátul utazó pereputty a sofőr nyakában landol.

Musk – szokásához híven – a kellemetlen hírt is személyesen jelentette be, és hangsúlyozta, hogy a hibát maga a Tesla tárta fel, vásárlói panasz nem érkezett még az ügyben. Ennek ellenére természetesen az összes érintett autóban ingyen cserélik a hibás alkatrészt és a kocsi szakszervizbe szállításáról is gondoskodnak.


Visszahívnak egy csomó Tesla Model S-t
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon