Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9591-tul-sokat-tudsz-adam.html

Túl sokat tudsz, Adam

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 23.
keresés



Túl sokat tudsz, Adam
2013. június 20. 10:24 - B. K.

Nem tudom, hogy vannak vele, de nekem egy kicsit túl gyorsan épülnek be az autókba a számomra még telefonon is borzasztóan újnak, és borzasztóan bonyolultnak tűnő alkalmazások. Az Opel Adam nyilván nem a hozzám hasonlókat, hanem a kütyüdoktorokat célozza meg, bőven adva nekik muníciót perverzióik kiéléséhez.  

oa 01

Itt van például a Siri Eyes Free, ami valóban lehetne R2D2 közeli rokona is, de valójában egy, az Apple céggel közösen fejlesztett alkalmazás. Akinek van iOS 6-kompatibilis iPhone telefonja, teljes biztonságban, a kormánykerék gombjáról aktiválhatja a Siri Eyes Free-t, majd hangvezérléssel tudja használni, miközben szeme az úton, keze a volánon marad. A készülék többet tud az egyszerű hangfelismerésnél – a Siri Eyes Free révén úgy beszélgethet az ember az ADAM-mel, mint egy élő útitárssal.  

Így egyszerűen odavethetjük Adamnak, hogy tárcsázza az iPhone-ba mentett számokat, játssza le kedvenc számunkat, olvassa fel bejövő, vagy írja meg kimenő üzeneteinket, emailjeinket, de egyszerűbb kérdésekre is – például sporteredmény, időjárás –  simán megkeresi és elárulja nekünk a választ. Ördögi.

oa 02

Ráadásul ingyenes, persze csak ha IntelliLinkkel rendeljük meg az Opel Adamot. Aki már megtette, az újdonságot szintén ingyen kapja, és a frissítésekért sem kell majd fizetni, elég lesz beballagni a legközelebbi Opel kereskedésbe.  

oa 03

Az eddigieken túlmenően az ADAM tulajdonosa felhasználhatja a műszerfali Opel FlexDock telefontartót is arra, hogy okostelefonján hozzáférjen a Siri Eyes Freehez. Csak be kell illeszteni a telefont a dokkolóba, és a Siri Eyes Free már fogadja a hangutasításokat, akár olyan Apple alkalmazásokhoz, mint az Apple Maps. illetve automatikusan tölti is az akkut. 

Az Opel IntelliLink szórakoztató-tájékoztató rendszere az ADAM-mel mutatkozott be, és kompatibilis az iPhone, iPad,  iPod-Touch, valamint androidos készülékekkel. Hozzá tartozik a rádió-világvevő Tune-In, a BringGo navigátor és a világ internetes rádió-podcastjait fogó Stitcher alkalmazás, illetve a Bluetooth- és az USB-kapcsolat, s mindent a nagy felbontású, hétcolos, színes érintőképernyőn jelenít meg. Ugyanolyan személyre szabottan használható, mint egy iPhone vagy Android-készülék.


Túl sokat tudsz, Adam
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon