Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10213-uj-motorokkal-tamad-a-mini.html

Új motorokkal támad a Mini

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



Új motorokkal támad a Mini
2013. október 01. 07:42 - B. K.

Akinek feláll a hátán a szőr a háromhengeres motoroktól, az nyilván elsőre nem fog lelkendezni attól, hogy bizony ilyen is kerül az új Minibe, de legalább a lökettérfogat emelkedik.

minimotoro

A Minitől kiszivárgott hírek szerint még az sem elképzelhetetlen, hogy egy 1,5 literes, turbós háromhengeres is készül, amire azért kíváncsiak vagyunk, hiszen eddig csak ezer-ezerkétszáz köbcenti környékén, vagy az alatt kísérleteztek a három hengeres megoldásokkal.

Jó hír, hogy ezzel párhuzamosan az eddigi 1,6-os erőforrás lökettérfogata is nő, nem kizárható, hogy egészen 2 literig, ami viszont már elég egészségesnek tűnik így látatlanban is. Különösen, hogy mindkét új motor nem egy, hanem dupla turbót kap…

Egyelőre sajnos be kell érni a látatlanba tett ígértekkel, de a jövőre érkező új Mini gyaníthatóan már idén megmutatja majd magát valahol, és akkor pontosabb információt kapunk arról, hogyan képzelik el a bajorok a márka új generációját.  


Új motorokkal támad a Mini
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon