Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10221-megcsinaltak-corvette-shooting-brake.html

Megcsinálták: Corvette shooting-brake

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



Megcsinálták: Corvette shooting-brake
2013. október 02. 09:57 - B. K.

A Callaway Cars megígérte, és be váltotta ígéretét: elkészítették a Corvette shooting brake kivitelét.

ccaw

Nem csoda, mert a fél világ lelkendezett a tavasszal bemutatott látványtervet megismerve, így az sem meglepő, hogy a Corvette-specialista Callaway egy kicsit felsrófolta időközben az árat.

Az eredetileg 15 ezer dollárra becsült átalakítás így egy kicsit többe kerül, igaz, sokkal többről van szó, mint a „puttony” odabiggyesztéséről.

A C21 AeroWagon néven futó Corvette V8-asát is kicsit megpiszkálták, és bár pontos részleteket nem tudni, annyit azonban elárultak, hogy a végsebesség így már túllépi a 320 km/órát. Mindehhez nagyobb hátsó kerekek is járnak az AeroWagonhoz, igaz, a beavatkozás 23 ezer dollárba, azaz nagyjából 5 millió forintba kerül.

Akinek ez kevés, várjon egy kicsit, mivel a Callaway szakijai máris bejelentették, hogy további terveik vannak a modellel: a közeljövőben elkészül a 700 lóerőnél is erősebb prototípus…


Megcsinálták: Corvette shooting-brake
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon