Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10218-ujrarendezne-a-minik-piacat-a-hyundai.html

Újrarendezné a minik piacát a Hyundai

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



Újrarendezné a minik piacát a Hyundai
2013. október 02. 08:16 - B. K.

A Hyundainál nem fogy a lendület, ugyanazzal a precíz hengerléssel haladnak tovább, mint amivel nem is olyan régen nekiálltak az autóipar térképnek átrendezésének.

i10 3

Minden egyes modelljük jelentős lépés előre, ami most már csak azért is meglepő, mivel a közvetlen előd generációk is már bőven megütötték a konkurensek szintjét. Valószínűleg szinte mindenki úgy vélte, hogy elfogy a szufla a Hyundainál, de nem így történt.

i10 2

Az új i10-es kedvéért például csak a törökországi gyártóközpontba beletoltak 677 millió dollárt, ami magyar forintban nagyjából ötvenszerese a legutóbbi lottónyereménynek, azaz kb. 148 milliárd dollár. 

Mindezt úgy, hogy az i10 kifejezetten Európának épül, annak az autópiacnak, amely továbbra is a béka feneke alatt van, sőt a prognózisok szerint a következő két évben sem várható változás. 

i10 1

A Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS) nevű gyártóbázis mindenestre készen áll arra, hogy évente 200 ezer darab autót gyártson, az i10 mellett egyébként a nagyobbik testvér, i20-as készül még a törökországi üzemben.


Újrarendezné a minik piacát a Hyundai
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon