Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/10215-ne-huzz-ujjat-az-anyossal.html

Ne húzz ujjat az anyóssal!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



Ne húzz ujjat az anyóssal!
2013. október 01. 09:03 - B. K.

Belenéznék egy vasárnapi családi ebédbe annál a kínai családnál, akiknél az átlagosnál némileg csúnyábban alakult az anyós-vő viszony. 

anyos 01

A helyzet egészen addig fajult, hogy az anyós nemes egyszerűséggel egy toronyház erkélyére daruztatta a vő Audiját, és nem hajlandó visszaszolgáltatni neki azt. A vitát egy kis családi üzlet előzte meg, pontosabban a vő által az anyóstól kölcsönkért 10 ezer jüan, azaz nagyjából 360 ezer forint, amit utóbbinak nemigen akaródzott visszafizetni a megbeszélt határidőig. 

anyos 02

Az anyós nem egy elesett ember, hiszen a kérdés rendezéséig zálogba vette a vő Audiját, aki azonban egy este megpróbálta elvinni az autót a ház elől. A kedves mamánál ekkor szakadt el a cérna, és darut bérelt, amellyel a biztonság kedvéért egy társasház erkélyére emeltette az autót. 

Nehéz elképzelni, hogy mintacsalád váljék belőlük, és abban sem vagyok biztos, hogy a kölcsön összege fedezi-e az autó fel- s majdan egyszer ledaruzásának költségeit.


Ne húzz ujjat az anyóssal!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon