Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10229-terepjaro-a-rolls-royce-tol.html

Terepjáró a Rolls-Royce-tól

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



Terepjáró a Rolls-Royce-tól
2013. október 03. 12:51 - B. K.

A Bentley nemrég jelentette ki, hogy elkészíti terepjáró modelljét, valószínűleg ez adta meg a végső lökést a Rolls-Royce fejeseinek is.

rrs 02

A kérdés elől tavasszal még mereven elzárkózó patinás márka vezetői mostanra ugyanis teljesen átgondolták a dolgot, és úgy tűnik, ők is nekivágnak a komoly kihívást jelentő, ugyanakkor szemérmetlen profittal kecsegtető kalandnak.

A világ egyes részein ugyanis a pénz nem jelent akadályt, s szinte biztosra vehető, hogy ha megjelenik a szuperluxus SUV,  azonnal akad vevő is, mindegy, mennyibe kerül.

rrs 01

A Rolls-Royce úgy véli, 3 éven belül előáll új modelljével, a formatervezők már nekiálltak megálmodni a különleges SUV-t. A klasszikus Rolls-Royce formák elég jó alapot adnak ehhez, és az anyacég BMW tapasztalata valószínűleg sokat segít majd egy tisztességes összkerékhajtás, és jó eséllyel egy hibrid rendszer elkészítéséhez is.

Hivatalos látványtervek még nincsenek, de néhányan már eljátszottak a gondolattal, hogy is nézne ki a Rolls SUV, s nem biztos, hogy sokat tévednek az alkotók.


Terepjáró a Rolls-Royce-tól
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon