Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10332-ujra-ikarusokat-vesz-a-bkv.html

Újra Ikarusokat vesz a BKV

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 30.
keresés



Újra Ikarusokat vesz a BKV
2013. október 28. 12:21 - B. K.

Új gyártású Ikarus V127 típusú szóló buszokat vásárol a BKV, a járművek 2014 első felében érkeznek meg a közlekedési társasághoz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

ikarusbusz

A Magyar Autóbuszgyártó Kft. építette Ikarusok "gyártásközi állapotban" érkeznek a közlekedési szolgáltatóhoz, összeszerelésüket a BKV és a gyártó cég szakemberei a BKV műhelyeiben végzik el. A megállapodás szerint három autóbuszt azonnal megrendelt a BKV, további 15 jármű rendelésére pedig opcióval rendelkezik.

A részben kiszerelt vázak fényezését és a helyszínre szállított részegységek beépítését a BKV végzi. A szolgáltató biztosítja az akkumulátorokat, a gumiabroncsokat, a jegykezelő berendezéseket és a fedélzeti zártláncú kamerarendszert. A buszok vételára 52 millió forint, amelyet a BKV további, összesen 3,5 millió forintnyi anyaggal, illetve körülbelül 2,5 millió forint értékű munkával egészít ki. (MTI)


Újra Ikarusokat vesz a BKV
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon