Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10318-durva-lett-a-veloster-turbo.html

Durva lett a Veloster Turbo

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 27.
keresés



Durva lett a Veloster Turbo
2013. október 24. 13:05 - B. K.

Csak idő kérdése volt, hogy kezelésbe vegyék a koreaiak rétegmodelljét, a Veloster Turbót. Az autó megfordult nálunk is, a sima, 1,6-os motorral, és azzal párhuzamosan a turbóval megvadított, külsejében is módosított 201 lóerős Turbo kivitelben is.

hvt 01

Előbbi kissé harmatos volt, utóbbi már elegendő, de biztosan lehetett tudni, hogy a fura, háromajtós kupéban ennél több potenciál lakozik.

A koreaiak most elkészítették az eddigi legerősebb, 370 lóerős változatot – igaz, a közzétett egyetlen fotón kívül egyelőre túl sok mindent nem árultak el. Ami biztos, hogy az ízléses tuning minden kelléke megfigyelhető az autón, a spoilerezésen keresztül a hatdugattyús féknyergekig.

Egyelőre azt sem tudni, hogy vajon csak kiállítási darabként számítanak az autóra a koreaiak, vagy meg is lehet vásárolni – igaz, utóbbi esetben azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a 370 lóerőre felhúzott 1,6-os turbós motor hogyan bírja a hétköznapi használatot…


Durva lett a Veloster Turbo
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon