Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/9053-egyre-kemenyebben-toljak-a-motorosok.html

Egyre keményebben tolják a motorosok

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 26.
keresés



Egyre keményebben tolják a motorosok
2013. április 24. 09:01 - Pál a postoló

Itt a tavasz, rajzanak a motorosok, de vannak, akik már így a szezon elején robbanásközeli állapotban pattannak nyeregbe, szóval jó lesz vigyázni velük. Adódhat például a videón látható szituációhoz hasonló a magyar utakon is, és tény, hogy a Juke sofőrje elég huszárosan, index nélkül vágott ki a kétkerekű kolléga elé, hogy kikerülje az út szélén dolgozó darut, de szerintem a motoros is túlreagálta egy picit a dolgot:

akkusflex

Egyrészt ugye türhőség lerúgni/kihajtani valakinek a tükrét (még akkor is, ha láthatóan ritkán használja az illető), másrészt észre tetszettek venni, hogy a csávó milyen célszerszámot rendszeresített arra, hogy megnevelje a szabálytalan autósokat?



A harag rossz tanácsadó – szokták volt mondani, pedig biológiai értelemben ez pont fordítva igaz, hiszen a düh az agy természetes reakciója, ha meg akar védeni bennünket valamilyen veszélytől (pl. a motorost veszélyeztető Juke).


Egyre keményebben tolják a motorosok
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -