Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/9050-lopasgatolo-felszaz-kiralykobra-az-autoban.html

Lopásgátló: félszáz királykobra az autóban

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 26.
keresés



Lopásgátló: félszáz királykobra az autóban
2013. április 23. 13:34 - B. K.

Megnéztem volna a derék hanoi rendőrök arcát, amikor egy igazoltatáskor 53 eleven királykobrára bukkantak egy autóban. A csempész egy vietnami étterem részére szállította volna a félelmetes csemegét, amikor lebukott. 

kobra

A királykobrák a világ legnagyobb mérgeskígyói, öt és fél méter hosszúra is megnőnek. Vietnamban akadnak, akik nagyon szeretik a húsukat, ám a kígyófaj vadászata és kereskedelme tiltott.

A rendőrök őrizetbe vették a kígyószállító férfit, a kobrákat pedig elvitték egy állatmentő központba, ahol megvizsgálják és szükség esetén felerősítik, majd visszaengedik őket a vadonba.

A királykobra étlapján a többi kígyóval szemben nem szerepelnek a rágcsálók, étrendjük csak és kizárólag más kígyókból áll. Általában ázsiai patkánykígyók és pitonok alkotják a menüt, de nem veti meg az indiai, vagy pápaszemes kobrákat, illetve kisebb fajtársait sem. 



(MTI, hirado.hu) 


Lopásgátló: félszáz királykobra az autóban
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -